Jul201707

Voor de 12e keer wordt de Avond van Andijk gehouden op het festivalterrein aan de Kleingouw in Andijk. De ultieme feestavond voor Andijk en omstreken. Dit jaar met weer een bomvol programma voor jong en oud.
In de grote tent zal zangeres en televisiepresentatrice Monique Smit het spits afbijten. Daarna zal de Goudeerlijke Westfriese Country band Skotwal onze streektaal vertegenwoordigen.
De altijd vrolijke en feestelijke zanger Ronnie Ruysdael zal hierna de polonaise inzetten. Ook de Giel M0ntanjes zullen
het Nederlandstalig cultuurgoed 7 juli in ere houden. Dit Andijker trio zal jullie vermaken met meezingers van eigen bodem.
Vervolgens is het de beurt aan de locale helden van Het grote U Vraagt wij draaien orkest. Deze band bestaat uit muzikanten uit de regio die op jullie verzoek nummers spelen!
Als afsluiter in de grote tent komen de The Dirty Daddies terug naar Andijk.
Deze zevenkoppige band vuurt in hoog tempo een retevette aaneenschakeling van rock classics op je af, waarbij iedere hit na maximaal één minuut al naadloos overvloeit in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert, opgejut door een douche aan confetti, knallende CO2 -kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit. The Dirty Daddies nemen je mee van Guns ’n Roses, Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s en de hits van nu, naar Marco Borsato en Kiss.
In en om de Rheino’s Fresh Partyground, zal van 17:00 uur tot 21:00 uur weer allerlei activiteiten en vermaak zijn voor de kinderen. Huub TV zal een unieke interactieve goochelshow te midden van het publiek verzorgen.

Vanaf 21:00 uur zullen in de Rheino’s Fresh Partyground de Outlaw Bros en niemand minder dan Rob Lee de avond afsluiten. Voor E-tickets en meer informatie kun je terecht op www.dijkpop.nl en www.deavondvanandijk.nl of volg de laatste ontwikkelingen via Facebook, Twitter, Instagram.

Andijk, Avond, Festival, Monique Smit