Accreditatie aanvraag

Aanvragen voor accreditatie voor De Avond van Andijk kunnen tot en met woensdag 6 juli worden ingediend op dit adres. Aanvragen na deze datum worden niet meer in behandeling genomen.
Eénmaal toegekende accreditatie kan nog tot en met donderdag 7 juli worden gewijzigd. Na deze datum wordt er niet meer over accreditatie gecorrespondeerd.
We nemen alleen aanvragen in overweging na ontvangst van een zogeheten opdrachtbevestiging door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium (website, tijdschrift, dagblad e.a.). Dit is een e-mail waarin een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bevestigt dat een journalist en/of fotograaf in opdracht van dat specifieke medium komt voor een (foto)verslag van De Avond van Andijk met publicatie als doel.
Voor online media geldt dat ze gedurende het hele festival welkom zijn met één redacteur en één fotograaf. Het heeft dus geen enkele zin om voor meer redacteuren en/of fotografen accreditatie te vragen. We waarderen het zeer als online media behalve een sfeerverslag ook een aankondiging/preview van De Avond van Andijk voorafgaande aan het evenement op de site publiceren.
Het is niet toegestaan om zelf beeld- of geluidsopnames te maken tijdens De Avond van Andijk. RTV media die accreditatie willen, kunnen hun verzoek mailen naar dit e-mailadres.
Na ontvangst van een e-mail door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bekijken wij de aanvraag en mailen z.s.m. een bevestiging of afwijzing die al dan niet toegang tot het festival verschaft gedurende het opgegeven aantal dagen en voor het opgegeven aantal personen.
Accreditatie-aanvragen van amateurfotografen voor toegang tot De Avond van Andijk en/of een fotopas worden NIET in overweging genomen. Deze fotografen zijn uiteraard wel gewoon welkom als ze in het bezit zijn van een (zelf verkregen) geldig toegangsbewijs. Professionele foto-apparatuur wordt echter niet toegestaan op het terrein (lees: alleen dus compacte camera’s zonder grote lenzen)!
Tenzij expliciet anders aangegeven, mogen fotografen in het bezit van een door De Avond van Andijk toegekende speciale fotopas gedurende de eerste 3 nummers van het optreden van een band of artiest ZONDER FLITS foto’s maken tussen de stagebarriers en het podium. Na de eerste 3 nummers dient de fotograaf deze speciale area weer te verlaten.
Het Dijkpop Festival gaat niet in discussie over het al dan niet toekennen van een aanvraag tot accreditatie.