FIETS

Wanneer je in de buurt van Andijk woont is de fiets natuurlijk de meest makkelijke en veilige manier om naar het festivalterrein te komen. Naast de ingang van het terrein bevindt zich een grote fietsenstalling waar toezicht wordt gehouden. Toch vragen wij ook hierin jullie medewerking. Plaats de fietsen in de daarvoor bestemde rekken en ga zuinig om met de spullen van een ander.

 

AUTO

Vanaf Amsterdam of Den Helder neem je op de snelweg A7 de afslag Hoorn Noord (afrit 9). Je rijdt nu op de N302 en volgt de borden Enkhuizen. Na 10 km neem je de afslag Andijk. Je rijdt nu richting het festivalterrein, volg de Dijkpopborden tot de parkeerplaats.
Vanaf Lelystad volg je de N302 (over de Houtribdijk) tot Enkhuizen. Vervolgens hou je de richting Andijk / Hoorn Noord aan (N302). Na circa 3 km neem je de afslag Andijk. Je rijdt nu richting het festivalterrein, volg de Dijkpopborden tot de parkeerplaats.

 

OPENBAAR VERVOER

BUS
Vanaf Hoorn is het festivalterrein te bereiken per bus; neem op station Hoorn Connexxion Buslijn 132 richting Andijk, halte Kleingouw/Molenweg. Maak gebruik van de OV-reisplanner om je reis naar Andijk te plannen.

TREIN
Per trein reis je naar station Bovenkarspel-Grootebroek om vanaf daar een taxi te nemen naar Andijk (7 km). Vanuit Amsterdam, Alkmaar en Den Helder vertrekt er ieder half uur een trein richting Bovenkarspel.

Houd rekening met de vertrektijden van de laatste treinen vanuit Bovenkarspel;
– richting Hoorn vertrek 01:04 uur
– richting Amsterdam vertrek 00:01 uur
– richting Alkmaar vertrek 01:04 uur
– richting Den Helder vertrek 23:31 uur

 

CARPOOLEN

Op www.ridehere.nl kan je gratis carpoolafspraken maken met andere bezoekers van De Avond van Andijk. Goed voor je portemonnee EN het milieu.

TAXI

Taxi Kaijer 0228-583000 / www.taxikaijer.nl
Taxicentrale West-Friesland 0228-752052 / www.taxicentralewestfriesland.nl
Taxi Enkhuizen 0228-326170 / www.taxienkhuizen.nl
Vrijtax 0228-324040 / www.vrijtax.nl
Taxi Pronk 0227-545000 / www.taxipronk.nl

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik met de auto bij het terrein komen om iemand af te zetten of op te halen?
De weg die langs het festivalterrein loopt (De Kleingouw) is deels afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Wanneer je iemand wegbrengt of ophaalt, kan bij die wegafzettingen gestopt worden om uit- of in te stappen. Parkeren van auto’s of motoren kan enkel op de daarvoor aangewezen plaatsen (volg de Dijkpopborden met PARKEREN).

Waar vind ik een taxi?
Taxi’s rijden gedurende de gehele dag naar en van het festivalterrein. De meeste kans op een taxi maak je wanneer je vanaf de uitgang naar rechts loopt richting de wegafzetting. Na deze afzetting staat een rij taxi’s. Uiteraard staat het je vrij om een afspraak te maken met een taxibedrijf om je op een bepaalde tijd op te halen. Hou er dan wel rekening mee dat de weg voor het festivalterrein is afgesloten voor auto’s.